Coneix-te a l'exposició Automechanika de Xangai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_09


Coneix-te a l'exposició Automechanika de Xangai!

Automechanika Shanghai 2017
Stand N º: 3F68 al pavelló 3
Data: 29 de novembre - 2 de desembre de 2017
Afegeix: Centre Nacional d'Exposicions i Convencions (Xangai), Xina.
Lloc web: http://


El temps vola, Automechanika Shanghai 2017 obrirà les seves portes en només dues setmanes! Automechanika Shanghai és la fira més gran d'Àsia dedicada a peces, accessoris, equips i serveis d'automoció. Enguany, s'espera que la fira acolli a uns 6.000 expositors de 42 països i regions, i acollirà alguns dels últims avenços tant de les indústries automobilístiques com globals i nacionals. Celebrada del 29 de novembre al 2 de desembre de 2017 al Centre Nacional d'Exposicions i Convencions de Xangai, Xina, la fira obrirà les seves portes a prop de 130.000 visitants i actors clau de la indústria automobilística. L'espectacle ha construït la seva reputació com l'aclamat esdeveniment de la indústria "necessària per a l'intercanvi d'informació, màrqueting, comerç i educació, que serveix l'abast de la indústria de l'automoció a Parts i Components, Reparació i Manteniment, Accessoris i Personalització i Electrònica i Sistemes.

Xina-Lutong està entusiasmat per anunciar que anirem a Xangai al novembre per participar a Automechanika Shanghai 2017. El nostre número d'estand és 3F68 al Hall 3. Xina-Lutong és un dels excel·lents proveïdors de sistemes d'injecció de combustible per a vehicles de vehicles i components relacionats a la Xina, amb més de 30 anys d'experiència, la Xina Lutong és líder en el mercat d'accessoris per a automòbils. Us convido a visitar el nostre estand 3F68 al pavelló 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, la segona fira comercial Automechanika del món per a peces, accessoris, equips i serveis d'automoció. Les exposicions inclouen una àmplia gamma de peces del motor dièsel incloent Head Rotor (parts de la bomba VE), Boquilla, pistó / element dièsel, vàlvula de lliurament, vàlvula de control, broquets de rail comú, disc de la càmera, kits de reparació, bomba d'alimentació i bomba VE, etc. els productes es fabriquen d'acord amb les normes internacionals que utilitzen matèries primeres de classe suprema i tecnologia d'avantguarda. Gràcies al seu acabat suau, la seva construcció rígida i la seva llarga vida útil, el nostre rang ofert és molt apreciat pels nostres valuosos clients. La nostra experiència tècnica, el servei de resposta al client i el compromís amb la millora contínua, recolzats amb una inversió sostinguda, garanteixen la reputació de la Xina Lutong per obtenir productes confiables, d'alta qualitat i innovadors.

Esperem veure't a Automechanika Shanghai 2017!

EDR Clean Room Electric Hoist

EDR Clean Room Electric Hoist,Electric Belt Hoist,Electric Hoist,Electric Cable Hoist

Eurocrane (China) Co., Ltd. , https://www.craneparts.pl

Posted on